Trek Bikes

We believe in bikes !

Toen Trek in 1976 begon was hun doel simpel: de beste fietsen ter wereld bouwen. Vandaag de dag hebben ze wat aan hun doel toegevoegd: namelijk de wereld helpen om de fiets te gebruiken als een simpele oplossing voor complexe problemen.
De fiets is immers de meest efficiente vorm van transport. Het kan de strijd aan met klimaatverandering, vermindert filevorming en maakt de mens fitter. Het brengt ons samen en geeft ons de kans te ontsnappen uit de dagelijkse sleur. En het brengt ons op plekken die we anders nooit zouden zien. Net als Reevax, geloven ze bij Trek in fietsen en precies dit gedachtengoed brengt ons samen.
Wedstrijden vestigen onze aandacht op de kleine dingen. Wanneer het verschil tussen winnen en verliezen afhangt van millimeters en microgrammen, zijn kleine details belangrijk. Wanneer degelijkheid en kwaliteit beslissen over het volbrengen of mislukken van een uitdaging, dan is materiaal letterlijk van levensbelang.
Trek investeert in wedstrijden om kleine stapjes te vinden die leiden naar grote overwinningen en verbeteringen. Dit helpt hen om elke fiets die ze bouwen, zowel mountainbike, race- of stadsfiets, nog beter te maken.
Trek bouwt bovendien fietsen die lang mee gaan en staat daar volledig achter. Voor altijd. Er zijn miljoenen Trek frames bij hun eerste eigenaar waar nog steeds garantie op zit. Trek zorgt voor zijn klanten en dit zonder houdbaarheidsdatum.
Op onze team-pagina kan je alle details vinden over de Trek-bikes die we voor onze avonturen-wedstrijden gebruiken.
Team Reevax is trots te rijden op topmateriaal.
Team Reevax is trots te rijden op Trek Bikes.

http://www.trekbikes.com/