Sportcentrum De Fox

Wordt Sportcentrum De Fox in Bekkevoort vanaf nu ook jouw sportcentrum ?

Vlakbij het op- en afrittencomplex van de E314 in Bekkevoort en goed bereikbaar bevindt zich Sportcentrum De Fox. Achter een grote, bruine gevel verbergt zich een fris, eigentijds en veelzijdig nieuw sportcentrum met voor elk wat wils.
Sportcentrum De Fox is geen onpersoonlijke fitnessketen, maar een hartelijk familiebedrijf met oor en oog voor de klant.

De cafetaria is modern en gezellig en biedt, ook aan de niet sporter, een waaier van dranken en snacks aan democratische prijzen. Leuke achtergrondmuziek, TV-schermen, kickertafel, biljart en enkele pooltafels. Een ideaal meeing-point, ook voor de niet-sporter.

De fitness-afdeling is op en top uitgerust met hoogwaardige en fonkelnieuwe toestellen en bevat zowel een cardio- als een krachtsectie waarbij elkeen onder deskundige begeleiding aan zijn doelen kan werken.

In de danszaal worden lessen gegeven voor de verschillende dansstijlen zoals Hip-Hop, Breakdance, New Style en Zumba. Voor de kleintjes is er kleuterdans en kinderdans.

Voor een partijtje intensief squashen kan de squashbaan gereserveerd worden.
In groep, onder begeleiding van een ervaren instructeur en op muziek je uitleven op een soort hometrainer, dat is spinning. Sportcentrum De Fox beschikt over een peloton fonkelnieuwe spinningfietsen in een ruimte met aangepaste klimaatregeling, licht- en geluidsinstallatie.
In deze moderne infrastructuur kan ook Team Reevax zijn wedstrijdseizoen onder ideale omstandigheden voorbereiden.

Wordt Sportcentrum De Fox in Bekkevoort vanaf nu ook jouw sportcentrum ?
Check it out !

http://www.sportcentrumdefox.be/
https://www.facebook.com/SportcentrumDeFox