Performance Sports Nutrition

Quality is our Priority

Performance is het merk van sportvoeding-supplementen gerespecteerd door atleten van wereldklasse, gewicht trainers, fitness liefhebbers, fietsers en allerhande duursporters.
Performance werd door de jaren een zeer erkend merk wat betreft voedingssupplementen. Als toonaangevend merk in Belgie en exporterend naar meer dan 30 landen wereldwijd, breidt Performance zijn assortiment steeds uit door voortdurende innovatie en het toevoegen van nieuwe producten.
Lange afstandswedstrijden en meerdaagse etappenwedstrijden stellen erg hoge eisen aan de voeding die een sporter gebruikt. Energie, dosering, recuperatie, verdraagzaamheid: het zijn allemaal factoren die beslissen over succes of falen. Daarom is professionele sportvoeding onmisbaar en Performance Sports Nutrition de ideale keuze. Team Reevax werkt dan ook al jaren samen met het Belgische topmerk. Hierdoor kunnen we onze sport zo optimaal mogelijk beleven en kan Performance uit onze ervaringen putten en kennis vergaren om steeds verbeterde en nieuwe producten te lanceren.
Het Performance gamma bevat producten voor talrijke doelstellingen zoals: afslanken, meer uithouding, een betere recuperatie, gewicht toenemen en de kracht verhogen.
De Performance-voedingssupplementen worden bereid uit grondstoffen en ingredienten van uitgelezen kwaliteit. _Quality is our Priority_ betekent dat elke claim over de effectiviteit van elk product 100% waarheidsgetrouw is. Daarnaast zijn de Performance producten ook 100% veilig, alle producten van dragen een officieel en verifieerbaar notificatienummer!

http://www.performance.be/