Meubelen Ponsaerts

Waar al uw woondromen werkelijkheid worden

Laat u verleiden door de nieuwste collecties van de beste merken in hedendaags meubeldesign en geniet van het professioneel advies. Meubelen Ponsaerts, dé place-to-be voor iedereen die in stijl van zijn thuis wil genieten.

In 1962 openden Evarist Ponsaerts en zijn vrouw Anni een kleine meubelzaak aan de Diestsesteenweg in Rillaar, tussen Aarschot en Scherpenheuvel. De opzet was om de klant kwaliteitsvolle eigentijdse meubelen aan te bieden aan een eerlijke prijs, samen met een volledige service bij aankoop, zoals doorgedreven advies, levering aan huis en een professionele plaatsing.
45 jaar later is dit nog steeds het uitgangspunt, al werd de service natuurlijk aangepast aan de behoeften en normen van vandaag. De kleine meubelzaak groeide uit tot een showroom van 3 verdiepingen met een winkeloppervlakte van ruim 5000 m². Zowel de toonzaalinrichting als het aanbod worden er permanent aangepast aan de huidige internationale woontrends en met grote merken als Natuzzi, Stressless, Zymbioz, Henders & Hazel, Auping, Beka enz….
Als klant wordt u bijgestaan door bekwame adviseurs. Zo kunt u steeds de juiste keuze maken uit het gigantische aanbod. De eigen, ervaren mensen zorgen nog steeds voor een perfecte levering en montage.
Kortom, het is meer dan ooit de moeite om de grootste meubelzaak van het Hageland een bezoekje te brengen.

http://www.ponsaerts.be/