Huurwagens Mols

Steeds het juiste voertuig voor uw transport

Huurwagens Mols is uw betrouwbare partner voor verhuur van voertuigen voor zowel personen- als vrachtvervoer. Elk van hun 320 wagens kunnen online gereserveerd worden en door een uitgebreid netwerk van filialen kan je steeds in je eigen buurt terecht voor het afhalen van je voertuig. Zowel bedrijven als particulieren maken dagelijks gebruik van de flexibele vloot van Huurwagens Mols.

Huurwagens Mols biedt u personenwagens, maar ook monovolumes. Voor de doe-het-zelf verhuizer zijn er wagens in alle volumes. U zal versteld staan hoeveel u kunt verhuizen met een rijbewijs B. Een pakket van 10 dekens en 10 linten staat trouwens gratis ter beschikking op voorwaarde dat deze in dezelfde staat en spontaan terug wordt binnengebracht bij inlevering van de huurwagen.

Ook voor het zwaardere werk staan er wagens klaar. In het gamma voor rijbewijs C vindt u vrachtwagens van 25 tot 52 m³. Behalve de types met laadlift zijn er verder speciale uitvoeringen beschikbaar met dubbele cabine, geleide temperatuur, open laadbak en 3-wegskipper.

http://www.mols.be/