Continental

Technology made in Germany

Duitse techniek sinds 1871.
Meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsbanden maken Continental uniek in de industrie. Continental is ook de enige Duitse fietsbandfabrikant met productie in Duitsland! In zijn technologie-en ontwikkelingscentrum in Korbach ontwikkelt Continental voortdurend nieuwe, baanbrekende technologieën zoals de onovertroffen Black Chili compound en de ultieme Vectran Breaker technologie voor de racefiets.
Al deze innovaties, maar ook de ‘ProTection’- en ‘Race Sport’-technologie voor mountainbike banden kunnen enkel geproduceerd worden in de fabriek in Duitsland, vanwege de hoge technologische eisen die aan de productie worden gesteld.
Om voor elke toepassing de beste band te kunnen aanbieden hecht Continental groot belang aan de dialoog met professionals, amateursporters en recreatieve fietser. Zo ontstaan niet alleen high-end producten voor de professionele sector, maar tevens alledaagse banden.

Team Reevax vertrouwt reeds sinds jaren op zijn betrouwbare partner Continental. De hoogwaardige Continental-banden hebben een onmisbaar aandeel in de veiligheid en resultaten die voor een mountainbiketeam belangrijk zijn. Zo vertrouwt Reevax al jaren op de ProTection-technologie die de band extra beschermt tegen beschadigingen. Door de ProTection-technologie ontstaat een perfecte mengeling tussen lichtlopendheid, grip en weerstand tegen lekrijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra laag die rond de band loopt. Als bijkomend voordeel maakt deze ProTection-technologie de band geschikt voor gebruik als Tubeless Ready band.

http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/bicycle/general/home/index_en.html