Bio-Racer

Innovatieve wielerkleding voor en door wielrenners

Al meer dan 10 jaar is Bio-Racer de trouwe kledingpartner van Team Reevax. Stof, modder, extreme hitte en ijzige koude: voor al onze avonturen vertrouwen we steeds op het comfort, de pasvorm, de degelijkheid en de hoge graad van innovatie van onze Bio-Racer-outfit. Want alleen het beste is in deze uitzonderlijke omstandigheden goed genoeg en de jarenlange samenwerking laat hierover geen twijfel bestaan.
Bio-racer is trouwens niet zomaar een fabrikant van fietskleding.
Dag na dag probeert Bio-Racer zijn producten te verbeteren zodat u als fietser daar de vruchten van plukt. Of u nu alleen fietst of in teamverband, de innovaties van Bio-Racer zorgen ervoor dat u met de lichtste, meest comfortabele en technische wielerkleding aan de start verschijnt.

Niet toevallig is een hedendaagse versie van Leonardo Da Vinci’s “De mens als maat der dingen” prominent aanwezig in het logo van Bio-Racer. Van bij het prille begin van de onderneming wordt namelijk de wetenschap in functie gesteld van de renner en zijn materiaal. En vice versa.

De toepassing van Lycra, het eerste naadloze zeem, de vernieuwde snit van een wielertrui… Het zijn slechts enkele van de innovaties waarvoor de fietswereld Bio-Racer eeuwig dankbaar zal zijn. Klassiekers, wereldbekerwedstrijden, wereldtitels en olympisch eremetaal. Het palmares dat bij elkaar gekoerst werd in Bio-Racer-materiaal is ronduit indrukwekkend. De marktleiderspositie in de Benelux op het vlak van kwalitatieve clubkledij is wellicht een nog mooiere bekroning.
Als één van de weinige Europese sportkledingfabrikanten doet Bio-Racer alles, van ontwerp tot eindproduct, in eigen beheer zodat een grote flexibiliteit en een hoge kwaliteit worden gewaarborgd.
En Bio-Racer blijft verder pionierswerk verrichten, nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkelen, gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek. En ook in de toekomst zullen de renner en zijn comfort daarbij centraal staan.

http://www.bioracer.be/