2015: Reevax goes unplugged

Reevax heeft afgelopen seizoen de kaap van 13 jaar gerond. Tijd om even te bezinnen en onze prioriteiten te herbekijken. Het resultaat is een uiterst interessante en uitdagende wedstrijdkalender, met weer een heleboel nieuwe uitdagingen. Om hiervan ten volle te kunnen genieten gaat Reevax het komende seizoen unplugged: de laptops en cameras  zullen meestal thuis blijven, de uitgebreide dagelijkse verslagen en tientallen fotos zullen we in ons geheugen vastleggen. Hierdoor hopen we meer tijd te hebben om de sfeer in het wedstrijdkamp en de  lokale cultuur op te snuiven en beter te kunnen herstellen tijdens de etappe-wedstrijden waardoor we met meer plezier, betere prestaties kunnen neerzetten. En als we ons toch niet kunnen inhouden, zullen we onze facebook-pagina updaten. Sportief blijven we in de Reevax sfeer doorgaan, met alweer een goedgevulde kalender voor het komende jaar:

 • Old Mutual joBerg2c: The Route is King ! De fantastische singletrails, de adembenemende landschappen, de perfecte organisatie, de relaxte sfeer, de overvolle bevoorradingen, de superlekkere braai, de mielies, … Hettie en Pepe gaan nogmaals de uitdaging met de immense glooiende landschappen van de Freestate, de technische singletrails in de Drakensberg Mountains, en de perfecte, flowy singletrack van de Umkomaas vallei aan !
  joberg2c
 • Granitmarathon Extreme: Sieg en Kroki trappen het seizoen af in de 3-daagse Granitmarathon Extreme. Drie dagen, 300 kilometer en 8300 hoogtemeters door het Oostenrijkse Granitland moeten hen klaarstomen voor de rest van het seizoen !
  granitland
 • Transalp: Terug naar de Moeder aller meerdaagse marathonwedstrijden ! Als 2 mixed teams gaat Reevax de uitdaging aan om de Alpenoversteek van het Duitse Ruhpolding naar het Italiaanse Garda-meer in 7 dagen tot een goed einde te brengen. Met meer dan 600 km, 20000 hoogtemeters en de bekende, spectaculaire Alpenuitzichten is er alvast aan uitdagingen geen gebrek !
  transalp
 • MTB Himalaya: deze wedstrijd vindt plaats op de flanken van de hoogste, meest ongerepte en spirtituele bergketen die onze planeet rijk: het grandioze Himalaya-massief ! Uitvalsbasis is het Noord-Indische Shimla waar in 7 dagen, 500 km en 3300m boven de zeespiegel ons doorzettingsvermogen zwaar op de proef gesteld zal worden in een van de meest spectulaire decors op aarde !
  himalaya

De volledige wedstrijdkalender kan je hier terugvinden.
Wij kijken alvast uit naar een spannend wedstrijdseizoen !

Hettie – Sieg – Kroki – Pepe