Een seizoen vol uitdagingen!

Na weken van plannen maken, goochelen met verlofdagen, de kalender omgooien, en weer van vooraf aan beginnen, is de puzzel uiteindelijk in mekaar gevallen. Het resultaat is een interessante en uitdagende wedstrijdkalender, met weer een heleboel nieuwigheden. De grootste highlights blijven uiteraard de meerdaagse etappe-wedstrijden:

  • Old Mutual joBerg2c: The Route is King ! De fantastische singletrails, de adembenemende landschappen, de perfecte organisatie, de relaxte sfeer, de overvolle bevoorradingen, de superlekkere braai, de mielies, … Redenen genoeg om de joBerg2c nog een keertje op het programma te zetten. Farmer Glen, farmer Gary and urban guy Wappo hebben een fantastisch evenement ui tde grond gestampt en dus gaan we de uitdaging met de immense glooiende landschappen van de Freestate, de technische singletrails in de Drakensberg Mountains, en de perfecte, flowy singletrack van de Umkomaas vallei nog een keertje aan !joberg2c1
  • Transpyr: The Graduate In Mountain Bike ! In 7 dagen, 800 km en niet minder dan 18000 hoogtemeters gaat het door de Spaanse Pyreneeen van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan. De route zal ons onderdompelen in de landschappen en kultuur van de Zuidelijke Pyreneeen, waarbij we de provincies Catalonie, Aragon, Navarra en Euskadi doorkruisen. Het beloofd een zware uitdaging te worden en zij die erin slagen de finish te bereiken worden aanzien als “afgestudeerde” mountainbikers !
    transpyr
  • Swiss Epic: An Unforgettable Experience for all your Senses ! Zachte groene alpenweides, ruwe rotsformaties, ruwe gletchers, machtige 4000′ers, traditionele alpendorpjes, en dit alles doorweven met uitdagende en technische veeleisende singletrails. Dit is wat deze nieuwe 6-daagse wedstrijd in de Zwitserse kanton Wallis ons aanbiedt. De route brengt ons in 400 km en 15000 hoogtemeters via typische wijngaarden, supersteile klimmen en eindeloze flowing singletrails doorheen de immense landschappen van de Rhone vallei om te finishen aan de voet van de machtige Matterhorn !
    Swiss Epic

De volledige wedstrijdkalender kan je hier terugvinden.
Wij kijken alvast uit naar een spannend wedstrijdseizoen !

Kroki – Pepe

3 thoughts on “Een seizoen vol uitdagingen!

  1. Transpyr, een uitdaging die kan tellen ! Grtjes vanuit Andalucia, Pat en Zoef

  2. Het zullen weer spannende weken worden!
    Alvast veel succes en heel veel plezier.

  3. Heel veel succes en plezier gewenst voor 2014 aan het hele team. Probeer vooral het rubber tegen de grond te houden !